Free shipping over DKK 1000☑️ 2-4 day delivery🚚 14 day right of return 📣 FREE RETURN SHIPPING

RETUR & BYTTESERVICE

 RETUR- & BYTTESERVICE

Det er vigtigt for os at skabe en god shoppingoplevelse og derfor tilbyder N+by Nør en nem returordning. Når du bruger vores  returservice, er du også fuldt forsikret i tilfælde af tyveri eller tab under levering til vores lager.

RETURNERING AF VARER – TRIN FOR TRIN 

– Anmod om returnering via returportalen. 

www.returpakke.dk   

HUSK du skal skrive N+RETUR ( så er det gratis for dig) i rabatkupon kode

Herefter modtager du en bekræftelse på din returnering og en forudbetalt returfragtlabel på e-mail.

– Pak returvarerne og vedlæg   

return form  i pakken. Varerne pakkes forsvarligt i deres originale poser/emballage inkl. diverse labels og hangtags.

– Placér den forudbetalte returfragtlabel synligt udenpå pakken.

– Aflevér og returnér pakken hos din lokale GLS pakkeshop indenfor 14 dage efter du oprindeligt har modtaget forsendelsen.

Bemærk at vi kun tilbyder gratis retur en enkelt gang per ordre. Ønsker du at returnere dele af eller hele din ordre anden gang, skal du altså selv betale for fragten. Se adresse længere nede. Du er så også ansvarlig for forsendelsen indtil den modtages på vores lager.

BYTTESERVICE

Ønsker du at bytte dit køb til en anden størrelse, en ny type vare eller alternativ farve, bedes du returnere din vare til os for at få pengene retur og så foretage et nyt køb på www.nplusbynoer.dk  På den måde sikres du desuden at den ønskede vare reserveres til dig. 

TILBAGEBETALING

Tilbagebetalinger bliver krediteret til den oprindelige købers kreditkort. Hvis den samlede ordre returneres modtager du tilbagebetaling af det fulde beløb inklusiv forsendelsesomkostningerne. Når du returnerer færre varer end hele bestillingen, får du kun refunderet beløbet for den/de vare/varer, du returnerer og altså ikke fragten. 

Vær opmærksom på at der kan være 3-4 dages forsinkelse fra du modtager kvittering for returnering af din vare til det refunderede beløb er tilbage på din konto. Tidsrammen for tilbagebetaling afhænger af det anvendte kreditkort og kortudsteder. I tilfælde af at modtageren af produktet ikke svarer til køberen af produktet, vil returbeløbet blive refunderet til den oprindelige køber og kreditkortindehaver. Tilbagebetaling sker i samme valuta som købet (DKK).

VIGTIG INFORMATION

Varer skal returneres til os i perfekt stand. Sørg for, at alle produkter er i samme stand som da du modtog dem, med mærkater vedhæftet og emballage vedlagt. Selvfølgelig kan emballagen være mærket af fragt og prøvning, men vedlæg den gerne alligevel.

Vi beder om, at varer returneres gennem vores returservice for at sikre at de er beskyttet og forsikret under transporten. Du er dog velkommen til at returnere varen på anden vis. Bemærk dog at ansvaret for forsendelsen i så fald overgår til dig.

Send venligst returpakker til:

N+by NørC/O LagerkompagnietFruedalsvej 74682 TurebyDanmark 

KVALITETS GARANTI

Hvis en vare er tilskadekommen under transport, har fabrikationsfejl eller andre mangler der er opstået inden for 24 måneder bedes du venligst kontakte vores kundeservice hurtigst muligt på Telf: 39391211 (10-13) eller info@nplusbynoer.dk