Gratis retur

Refusionspolitik

Vi håber selvfølgelig, at du bliver glad for dit køb. Men hvis dette ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at returnere dine varer til os. Du skal returnere i original emballage og genbruge forsendelsesposen,

Vi tilbyder kun gratis returservice i Danmark.

Returvarer sendes til:

  • N+by Nør
  • C/O Lagerkompagniet
  • Fruedalsvej 7
  • 4682 Tureby
  • Danmark 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi har ikke mulighed for at afhente pakker i pakkeshops eller pakkebox.

Retur:
Ønsker du at sende din pakke retur, så find din retur label her på returpakke.dk. NB! Brug koden "N+RETUR" for at få en gratis returlabel. Denne kan kun bestilles EN gang. Du vil modtage den i din indbakke( tjek dit spamfilter) og der kan godt gå 5-8 minutter før den kommer. Du skal selv printe din returlabel ud.

Husk endelig din korrekte mailadresse! Hvis du mangler hjælp, så er du velkommen til at skrive til: Mail@returpakke.d

Vær opmærksom på at mangler returformularen ved modtagelsen vil returneringsprocessen desværre blive forsinket.

Udfyld og placer return form  i pakken.

VIGTIGT: Husk at tilføje ordrenummer på din retur, så kan vi let spore den.

Instrukser for returnering:
1. Sæt returlabel udenpå pakken.
2. Indlever pakken hos nærmeste GLS pakkeshop.
3. Bed altid om at få en kvittering på indleveringen, så er din pakke forsikret og vi kan altid se status på din forsendelse.

 

Varens stand, når du sender den retur
Alle varerne skal returneres i original tilstand og emballage.
Pak produkterne omhyggeligt. Returvaren skal selvfølgelig være uden slidtage og brugs mærker.

Fortrydelsesret 
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Din fortrydelsesret gælder fra den dag ordren blev modtaget på den oplyste leveringsadresse. Har du bestilt levering til en pakkeshop starter fortrydelsesperioden fra den dag ordren blev leveret til modtager adressen. 

Ombytning
Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse, eller et andet produkt, skal du sende varen retur og går ind på nplusbunoer.dk og lægge en ny bestilling. Dette kan gøres med det samme, så du sikrer dig det ønskede produkt i den rigtige størrelse inden det bliver udsolgt.
Vi refunderer købsbeløbet for den returnerede vare, så snart vi har modtaget den på vores lager. En returnering tager normalt mellem 7-10 hverdage.

Tilbagebetaling
Vi tilbagefører dine penge, så snart vi har modtaget og kontrolleret din returnering. Der går i gennemsnit 7-10 hverdage (man-fre), fra din returnering er sendt afsted til at den er registreret på vores lager. Du modtager en e-mail med bekræftelse af registreringen og refunderingen af købsbeløbet. Fragt ved køb for mindre end kr. 999,- refunderes ikke

 

Kontakt:

Har du nogle spørgsmål eller feedback til os, så skriv endelig til vores service team på, info@nplusbynoer.dk, eller chatten på vores webshop.