Mød holdet bag N+


Designet i Danmark. Lavet i Europa. Båret af de skønneste kvinder
Lidt om os
Måske kender du os fra tidligere…
Vi er et dansk design med den samme dygtige designer, Kirsten Nør, som tegner og udvikler tøj til piger, der bruger str. 46-56. Vi elsker det touch (eller måske den streg), der ikke ligner alt andet. Den tætte relation Kirsten har til fabrikkerne i Europa gør, at vi fokuserer på kvalitet. Vi følger ikke hurtige trends, men designer tøjet, så det kan bruges sæson efter sæson. Derfor finder du ikke et væld af nyheder, hver uge, men en rød tråd, hvor tøjet kan kombineres på kryds og tværs. Vores koncept bygger på ideen om at være klædt på til, hvad dagen end bringer (næsten).
 
Der er selvfølgelig vaskeanvisning på alt vores tøj, men vi anbefaler, at du lufter dit tøj, undgår unødig vask og dermed skåner miljøet. Det er også godt for din pengepung.
Vi håber, at du løbende vil følge med på vores webshop www.nplusbynoer.dk, som er åben døgnet rundt. Vi har ikke butikker og dermed ingen fordyrende mellemled.
 
Det ville være skønt, hvis vores koncept lever op til dine forventninger. Det er meget vigtigt for os,
Ellers ved du altid, hvordan du kan få fat på os: info@nplusbynoer.dk eller tlf. 3939 1211 alle hverdage fra 10 – 13 eller vores chat
De bedste hilsner dit N+Team